Advertising

Welcome to SparkyLinux forums
Zapraszamy również na polsko-języczne Forum https://forum.linuxiarze.pl

SparkyLinux 3.2 i486 LXDE fresh install dos`t log in

Started by sa3paleasm, December 23, 2013, 02:30:04 AM

Previous topic - Next topic

sa3paleasm

Hi I like SparkyLinux but for two days i use it as usb live I install it three times and the same problem one time unetboot not nice like dd but on live fast and nice work for few hours when i try to log to the SparkyLinux hd it read all drivers good then black screen i left it for half an hour I try F1 F2 ... Ctrl+..  Alt+... Tab+... but no way so I use it but live I think i can have solution let me try.

Thanks for the very nice debian dist. what I try.

pavroo

Hi

Have you checked the md5sum?

If you are not sure, download iso image again using any download manager or via bittorrent.

Try to run it (and install) on a virtual machine to make sure the iso image is in 100% good.

Sometimes iso image is not downloaded properly and makes problems.
Nothing is easy as it looks. Danielle Steel
Join #sparkylinux.org at irc.libera.chat

sa3paleasm

Thanks Pavroo is too quick answer first i never check any md5sum so I`ll check most of my download are bittorrent.

so if you need some help for the Arabic text or some program I can help.

sa3paleasm

sorry is the same

Quote:

6da833bc8bcd5e092f69ed9d109fa1d7  sparkylinux-3.2-i486-lxde.iso


I think that from the vga

Code:

*-display              
       description: VGA compatible controller
       product: 82845G/GL[Brookdale-G]/GE Chipset Integrated Graphics Device
       vendor: Intel Corporation
       physical id: 2
       bus info: pci@0000:00:02.0
       version: 01
       width: 32 bits
       clock: 33MHz
       capabilities: pm vga_controller bus_master cap_list rom
       configuration: driver=i915 latency=0
       resources: irq:16 memory:f0000000-f7ffffff memory:ff680000-ff6fffff


so you think

The Black Pig

I've had this happen , try a new cd/dvd

sa3paleasm

really that the second download and now the fifth install so it`ll be not LXDE any other desktop.

thanks

pavroo

Edit the file '/etc/default/grub' and change the line for :

Code:

GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet nomodeset acpi-osi=linux acpi_backlight=vendor"


Maybe it will be helpful http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=7&t=104779" class="bbcode_url">http://forums.debian.net/viewtopic.php?f=7&t=104779
Nothing is easy as it looks. Danielle Steel
Join #sparkylinux.org at irc.libera.chat

sa3paleasm

Thanks I`ll try I think I`ve problem but that with all XFCE I try LXDE two times one of them with dist. of debian 6 but not a long time.

View the most recent posts on the forum